torsdag, mars 21, 2013

Bored...

Har i min enfald trott att jag kan gå till jobbet imorgon. Men inte då... Fick svettningar och blev andfådd bara av att vika ihop emballage. Fasen. Och på¨köpet är Luther på mig hela tiden. "Du måste! Du måste!" Vilket medför att Ågren kommer in och slår en i huvvet. Jaja... Det kunde varit värre!

Gick (satt) och funderade på tv-serien The Following... Jag har inte följt den, utan fick av en händelse se första delen och brottstycken ur del två innan streamingen gick åt pipan. Hmmmm, vi har en seriemördare, sen har vi flera seriemördare och så sen en hel jämrans skola med seriemördare... Verkar det som... I varje fall en seriemördarboss som lär upp sina seriemördarlärjungar.

Och på toppen av allt har vi den fallne hjälten - Kevin Bacons agent. Agenten som vet allt om seriemördarbossen, som tolkar honom och med one-liners träffsäkert meddelar att det är Edgar Allen Poe mördaren och mordet refererar till. En agent som är på fallrepet, dricker vodka ur vattenflaskor (vilket antagligen kommer rädda honom), har pacemaker (vilket kommer att stjälpa honom) och... Jag ger mig f-n på det. ...kommer själv bli seriemördarnas ringleader. Eller också är det han hela tiden. Fast det får vi väl inte reda på förräns om cirka femtioelva avsnitt - eller säsonger.

Nog om det...

Nu ska lyssna på lite tillbakalutad rock - Alice In Chains.

allas eder egen H.M.Hellberg

4 kommentarer:

Anonym sa...

I am actually grateful to the holder of this site who has shared this impressive paragraph
at at this time.

My homepage: a total noob

Anonym sa...

Genuinely when someone doesn't know afterward its up to other users that they will help, so here it happens.

Also visit my weblog Check this Out

Anonym sa...

Right here is the right webpage for anybody
who would like to understand this topic. You know a whole lot its almost hard to argue with you (not that I actually
will need to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a topic that's been written about for ages. Wonderful stuff, just excellent!

Feel free to visit my site: stories

Anonym sa...

Hi to every body, it's my first visit of this weblog; this web site contains remarkable and truly excellent data designed for readers.